Aρχική arrow Τεκτονική Αγορά arrow Αποστολή - Μεταφορικά
Εκτύπωση E-mail

 Image

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΕΜΠΟΡΕΥΜΑΤΩΝ και ΕΞΟΔΑ ΜΕΤΑΦΟΡΑΣ

Σκοπός μας είναι η παραγγελία σας να σας αποσταλεί το ταχύτερο δυνατόν. Τό 90% των παραγγελιών αποστέλεται εντός ΠΕΝΤΕ εργασίμων ημερών από την ημερομηνία της παραγγελίας.

Σε κάθε περίπτωση, τα προϊόντα που παραγγείλατε, θά σας αποσταλούν, το αργότερο, εντός 7, (επτά), εργασίμων ημερών  από την ημερομηνία παραγγελίας/πληρωμής, εκτός των προϊόντων που δεν είναι σε στοκ ή είναι "Κατόπιν Παραγγελίας"

Για τα εκτός στοκ καί  "Κατόπιν Παραγγελίας" είδη, εφ' όσον γίνει παραγγελία, θά σας ενημερώσουμε γιά τον χρόνο παράδοσης με e-mail ή τηλεφωνικά.

Η παραγγελία σας θα αποσταλεί σε διεύθυνση της επιλογής σας με ταχυμεταφορική Eταιρεία, (ΓΕΝΙΚΗ ΤΑΧΥΔΡΟΜΙΚΗ, ACS, SPEEDEX, ΕΛΤΑ Courier, κλπ.), ή με ΔΕΜΑΤΑ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΥ ΕΛΤΑ.

Σε περίπτωση που συνεργάζεστε εσείς με ταχυμεταφορική ή μεταφορική εταιρεία ή προτιμάτε μία συγκεκριμένη ταχυμεταφορική ή μεταφορική εταιρεία, μπορείτε να μάς ενημερώσετε ανάλογα και εμείς θά κανονίσουμε ώστε νά γίνει αυτό που μας υποδείξατε.

Τα έξοδα συσκευασίας/αποστολής των εμπορευμάτων μας, για κανονικού μεγέθους δέματα, είναι :

Για ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΕΣ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ, ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ με Ε-Mail καί ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΕΣ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ

ΕΞΟΔΑ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑΣ/ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ/ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ :

ΕΥΡΩ 5,90  (μέ Ταχυμεταφορική Εταιρεία / Courier / Δέματα ΕΛΤΑ)

ΕΞΟΔΑ ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗΣ, (Εάν Υπάρχουν )  :
ΕΥΡΩ 2,90

ΣΗΜΕΙΩΣΗ : Είδη ειδικής μεταχείρισης, (ΕΥΘΡΑΥΣΤΑ, ΞΙΦΗ, ΑΙΧΜΗΡΑ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΑ, κλπ.), είναι πιθανόν να έχουν αυξημένη χρέωση μεταφορικών, λόγω κανονισμών ταχυμεταφορικών εταιρειών.

Κύπρος - Eυρώπη - Υπόλοιπος κόσμος

Παρακαλούμε ελάτε σε επαφή μαζί μας, ( Τηλέφωνο, E-mail, κλπ.)

 
-->