Aρχική arrow Τεκτονική Αγορά arrow Παραγγελίες - Αγορές
Εκτύπωση E-mail

OΔΗΓΙΕΣ ΚΑΙ ΒΟΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ & ΑΓΟΡΕΣ ΣΑΣ

Παραγγελίες μπορείτε να κάνετε με  3 διαφορετικούς τρόπους  :

1) ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΤΗΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ ΜΑΣ.

Για να κάνετε παραγγελία με το αυτοματοποιημένο σύστημα παραγγελιών της ιστοσελίδας μας πρέπει πρώτα να έχετε εγγραφεί σαν "χρήστες" της Τεκτονικής Αγοράς,  (έτσι έχετε "ΟΝΟΜΑ ΧΡΗΣΤΗ" - "USERNAME"  και "ΚΩΔΙΚΟ").

Το σύστημα, αφού έχετε διαλέξει τα προϊόντα που θέλετε, κάνοντας "Προσθήκη" σε αυτά στο καλάθι αγορών σας, θα σας οδηγήσει αυτόματα στα τμήματα  :   "Διεύθυνση Αποστολής"   >  "Μέθοδοι Αποστολής"   >   "Τρόπος Πληρωμής"   >   "Ολοκλήρωση παραγγελίας"για την συμπλήρωση των απαραίτητων πεδίων και την διεκπεραίωση της παραγγελίας. Μετά τέλος της διαδικασίας, θα λάβετε επιβεβαίωση της παραγγελίας σας με E-Mail.

2) ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ ΜΕ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΑΠΛΟΥ  E-Mail.

Για να κάνετε παραγγελία με απλό E-Mail, στείλτε E-Mail στο Αυτό το ηλεκτρονικό μήνυμα προστατεύεται από spam bots, θα πρέπει να έχετε ενεργοποιημένη τη Javascript για να το δείτε , αναφέροντας :

α) Περιγραφή και Κωδικό των προϊόντων που θέλετε,   β) Ονοματεπώνυμο και Διεύθυνση παράδοσης της παραγγελίας σας,  γ) Τηλέφωνο/α επικοινωνίας,  δ) Τρόπο πληρωμής,   ε) Τυχόν παρατηρήσεις / επισημάνσεις πού έχετε να κάνετε.

Μετά την αποστολή του E-Mail σας, θα λάβετε, επίσης με E-Mail, επιβεβαίωση της παραγγελίας σας.

3) ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΗ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ.

Για να κάνετε τηλεφωνικά την παραγγελία σας, μπορείτε να μας τηλεφωνήσετε στα τηλέφωνα :  +30 210 6824 885,   +30 6944 353 039 , για να μας δώσετε την παραγγελία σας ή/και να συζητήσετε ότι θέλετε σχετικά με την παραγγελία σας ή άλλο τεκτονικό θέμα.

 

Η παραγγελία σας θά παραδοθεί εντός 7, (επτά), εργασίμων ημερών, από την ημέρομηνία της παραγγελίας σας.  Σέ περιπτώσεις που τό είδος ή κάποιο από τά είδη που παραγγείλατε δέν υπάρχει σέ στόκ, θά ενημερωθείτε άμεσα,  (τηλεφωνικά ή με e-mail), γιά τό χρόνο παράδοσης.

Παρακαλούμε σημειώστε ότι σαν ηλεκτρονικό κατάστημα δεν λειτουργούμε ώρες συμβατικών καταστημάτων.

    Γιά οποιαδήποτε άλλη πληροφορία, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας.

Εάν θέλετε να μας επισκεφθείτε, επίσης επικοινωνήστε μαζί μας,

γιά να κανονίσουμε ραντεβού στα γραφεία μας.

   ΤΗΛ   :  +30 - 6944 353039,   +30 - 210 6824 885.

Ε-mail : Αυτό το ηλεκτρονικό μήνυμα προστατεύεται από spam bots, θα πρέπει να έχετε ενεργοποιημένη τη Javascript για να το δείτε

 

ΟΔΗΓΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΕΤΡΗΣΗ ΜΕΓΕΘΟΥΣ ΔΑΚΤΥΛΙΔΙΟΥ

Βοήθεια για να βρείτε το νούμερό σας.

Aν δεν γνωρίζετε το νούμερο του δαχτυλιδιού που σας ταιριάζει, ο πιο αξιόπιστος τρόπος να το βρείτε είναι να πάτε σε ένα κατάστημα πώλησης κοσμημάτων και να ζητήσετε να μετρήσουν το δάχτυλό σας. Θα χρειαστεί ελάχιστος χρόνος και δεν πρόκειται να πληρώσετε τίποτα γι΄ αυτό. Αν γνωρίζετε ήδη το νούμερό σας για την Αμερική ή τη Βρετανία, συμβουλευτείτε τον παρακάτω πίνακα για να βρείτε το αντίστοιχο ευρωπαϊκό νούμερο ή τον αριθμό που αντιστοιχεί στην εσωτερική περιφέρεια του δαχτυλιδιού που σας ταιριάζει (τρίτη και τέταρτη στήλη του πίνακα). Αν θέλετε να βρείτε το νούμερό σας μόνοι σας, μπορείτε να ακολουθήσετε τα παρακάτω βήματα: 

  1. Κόψτε ένα κομμάτι από σταθερό ύφασμα, κλωστή ή σύρμα. Καλό είναι να έχει φάρδος όχι περισσότερο από 10 cm και μήκος τουλάχιστον 2 cm. 
  2. Τυλίξτε την κλωστή, το ύφασμα ή το σύρμα γύρω από το δάχτυλο που θέλετε να μετρήσετε. Προσέξτε να μην είναι στενό, ούτε πολύ άνετο και λάβετε υπόψη σας τον κόμπο του δαχτύλου. 
  3. Μαρκάρετε με στυλό το σημείο όπου ολοκληρώνετε η περιστροφή γύρω από το δάχτυλο που μετράτε.
  4. Μετρήστε με χάρακα το σύρμα από την αρχή μέχρι το σημείο που μαρκάρατε. Ο αριθμός αυτός, σε χιλιοστά, αντιστοιχεί στην εσωτερική περιφέρεια του δαχτυλιδιού σας και χρειάζεται να τον επιλέξετε στο αντίστοιχο μενού του site μας για να παραγγείλετε το δαχτυλίδι που σας ταιριάζει.
  5. Χρήσιμες παρατηρήσεις - επισημάνσεις.
    • Όταν μετράτε να έχετε υπόψη ότι κάθε δάχτυλο έχει το δικό του νούμερο, οπότε μη θεωρήσετε – για παράδειγμα – πως ό,τι μετράτε για το αριστερό χέρι θα ταιριάζει και στο δεξί. 
    • Μετρήστε όταν τα χέρια σας είναι ζεστά και όχι κρύα. 
    • Βεβαιωθείτε ότι λάβατε υπόψη τον κόμπο του δαχτύλου για να μπαίνει και να βγαίνει κανονικά το δαχτυλίδι σας.
Image
Image 
Image 

 

 
-->